2012 m. rugsėjo 23 d.

Vištiena saldžiai aštriame marinate

Seniai seniai kepiau šią vištieną ir ji buvo pasakiška. Nusprendžiau pakartot ir prisimint tą medaus ir imbiero persmelktą vištienos skonį. :)
 

Reikės (3 porcijoms):
3 vištienos ketvirčių
1a.š. tarkuoto imbiero
1v.š. medaus
2v.š. sojos padažo
0,5a.š. kurkumos
2 sk. česnako
3 nedidelių (~1cm ) čili pipiriukų
 
Ruošimas:
Pasišildykite medų, kad suskystėtų. Į medų įmaišykite soją, kurkumą, česnaką, tarkuotą imbierą, sutrintus čiliukus. Viską gerai išmaišykite ir supilkite ant vištienos ketvirčių, gerai įtrinkite marinatą į mėsą ir palikite bent 30min. Įkaitinkite orkaitę iki 180-200C ir kepkite apie 30-40min.
Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir ryžiais.
Skanaus :)

Komentarų nėra: