2012 m. balandžio 17 d.

Šiek tiek kitokios Roterdamo riekelės

Labas rytas! Ir šiandien jis kaip niekad labas. Nuostabi nuotaika kątik pabudus žinant, jog turi du langus ir gali pasimėgauti nerealaus skonio pusrytukais.
Šįryt noriu jums pasiūlyti receptėlį, kurį susiradau žinoma per google.lt, bet žymiai patobulinau, nes juk nebėgsi į parduotuvę iš pačio ryto dėl menkniekių.
Reikės:
Batono (aš naudojau ale prancūzišką, bet turėjo būt balta duona)
Kiaulienos kumpio (rašė virto, bet ir sūdytas ar rūkytas labai tinka :D)
Pomidoro
Margarino ar sviesto
Garstyčių
Sūrio (šiaip fermentinio, bet mano buvo lydytas ir labai skaniai gavosi)
Svogūno laiško
Malto čili pipiriuko
Pipirų
Rašė krapų ir petražolių, bet aš jų labai nemėgstu tai pakeičiau į baziliką ir mairūną :)

Taigi apkepiname batono riekeles, tepame ant jų trupučiuką margarino ir garstyčių, apibarstome čili pipiriukais, dedame kumpį, pomidoro juostelę, ją apibarstome pipirais ir uždedame sūrio ir įkišame į mikrobangų krosnelę maždaug 40s. Ištraukiam ir apibarstom prieskoninėm žolelėm bei svogūno laiškais.
 Geros dienos pradžiai šie sumuštinukai kaip tik. Išbandykit :)

Komentarų nėra: